Vacature Lasser

Werken met passievolle vakmensen aan uitdagend en wisselend werk binnen een goed gestructureerde organisatie: daar houden wij van. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan hebben we misschien wel een match met jou!

Jouw taak als lasser

Je zult betrokken zijn bij het samenstellen en aflassen van roestvaststalen machines en installaties volgens tekeningen, onder begeleiding van ervaren collega's. Samen met ons toegewijde team werk je aan diverse projecten van hoge kwaliteit, waarbij je de mogelijkheid krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in je vak. De complexe projecten worden begeleid door een team van voormannen onder leiding van de operationeel manager. Geen dag is hetzelfde, door de hoge kwaliteitseisen van de klant en het veelzijdige werk. Dit alles gebeurt in een moderne, schone en opgeruimde werkplaats.

Wat wij jouw bieden als lasser

Een veelzijdige functie binnen een bedrijf dat hoogwaardige producten en diensten levert en een schat aan vakkennis bezit. Je krijgt goede begeleiding en volop kansen om je te ontwikkelen. Daarbij kun je rekenen op:

 • Een aantrekkelijk salaris, en de mogelijkheid tot overwerken, tussen € 2500 en € 3000, passend bij je ervaring en kwaliteit;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek) + opbouw van ADV dagen + goede flexuren regeling;
 • Reiskostenvergoeding boven CAO;
 • Een goede pensioenregeling conform de CAO metaal en techniek, metaalbewerkingsbedrijf;
 • Gunstige arbeidsvoorwaarden zoals een goede verzekering, optie tot fiets contract via lease a bike, mogelijkheid tot gebruik bedrijfsapparatuur buiten werktijd;
 • Flexibele werktijden en vrijdag om 15:00 uur weekend;
 • Een prettige werksfeer binnen een platte organisatiecultuur en de kans om door te groeien;
 • Naast werk ook een fijne groep mensen; maandelijks een vrijdagmiddagborrel, per kwartaal een personeelsverenigingsactiviteit en geregeld personeelsfeesten of weekenden.

Jouw profiel en ambitie

Wij zoeken een gepassioneerde vakman of vakvrouw in hart en nieren. Een lasser die het als een uitdaging ziet om steeds weer excellente oplossingen te realiseren voor veeleisende opdrachtgevers. Met een achtergrond in de metaalbewerking en passie voor hoogwaardig laswerk, kun je bij ons jouw vaardigheden verder aanscherpen en uitbreiden. Ook geniet je van de samenwerking binnen een team van gemotiveerde collega's.

Verder herken jij jezelf in het volgende:

 • Ervaring in een vergelijkbare functie en in de foodindustrie;
 • Een of meerdere certificeringen, of de ambitie om deze te halen (voorbeeld aluminium, cunifer of super duplex);
 • TIG-lassen op niveau 4;
 • Hoge kwaliteitsmaatstaf;
 • Flexibel en de mogelijkheid om over te werken;
 • Woonachtig binnen 30 minuten rijden van Uden.

Heb je meer kennis en ervaring in huis? Bekijk dan onze vacature voor lasspecialist!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn SLB Group, een typisch familiebedrijf gevestigd in Uden, Brabant, en bestaande uit een team van ongeveer 50 collega’s. We zijn gespecialiseerd in het creëren van machines en installaties voor onder anderen de voedingsmiddelenindustrie, lichte chemie en hightech industrie. Binnen deze expertise hebben we verschillende dochterondernemingen die ieder hun eigen focus hebben, maar dezelfde waarden delen. Bij SLB Group hangt een sfeer van passie en een platte organisatiecultuur, typerend voor ons als familiebedrijf. Hier houden we de lijnen kort en blijven we nauw in contact met elke laag van de organisatie.

Interesse?

Wil jij deel uitmaken van ons team? Stuur je motivatie en cv naar Elle Smits, HR manager van SLB GROUP, via elle.smits@slb-group.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over deze vacature. Bellen kan uiteraard ook: 0413-225000.


Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.