Over ons

Vernieuwende installaties en machines ontwikkelen en bouwen, met bestaande technologieën als vertrekpunt: dat is de kracht van de SLB GROUP. Onze opdrachtgevers zijn zowel machinebouwers als producenten. Bedrijven in kritische industrieën, die aan steeds hogere eisen moeten voldoen en alsmaar meer verantwoordelijkheden dragen. Samenwerking met de SLB GROUP maakt dat zij de complete ontwikkeling en bouw van installaties en machines kunnen overlaten aan experts. Wij realiseren third part equipment en verzorgen alles van engineering en productie tot en met assemblage en service. Het gaat om projecten met een omvang van maximaal 2,5 miljoen euro.

Familiebedrijf met een internationale scope
De SLB GROUP heeft drie dochterondernemingen: RVS NON FERRO, RIJKERS en SLB HIGHTECH. Zij werken als zelfstandige businessunits en maken daarbij gebruik van één gezamenlijke productie-, assemblage- en montage-unit. Bij al deze onderdelen zijn het de mensen die het verschil maken. Passie, vakkennis en opleiding zijn de pijlers onder ons bedrijf. We streven naar duurzame relaties, zowel met medewerkers als met opdrachtgevers. De SLB GROUP is een typisch familiebedrijf met een internationale scope.

Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.