Werken bij

Bij de SLB GROUP werken mensen die kennis en kwaliteitsbewustzijn combineren met drive en flexibiliteit. Herken jij je hierin? Wil jij werken in het hart van industrieën waarin Nederland voorop loopt? En vind jij het belangrijk om je continu te blijven ontwikkelen? Bekijk dan de vacatures hiernaast en reageer.

Denk je een goede versterking te zijn voor ons team, maar is er geen (passende) vacature? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie. Deze kun je richten aan Elle Smits: elle.smits@slb-group.nl.


Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.