1
Test slide

De SLB GROUP ontwikkelt en bouwt machines en installaties. Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Het doel? Bijdragen aan slimme technologische oplossingen in food, water en milieu.

Part of SLB

Grote verbeteringen door focus op details
Het optimaliseren van complexe processen in food, water en milieu is maatwerk. De bedrijven binnen de SLB GROUP bieden dan ook zorgvuldig uitgekiende oplossingen. Dat doen we voor een kleine groep veeleisende opdrachtgevers. Bedrijven waarmee we intensief en liefst langdurig samenwerken. Zij kiezen voor ons vanwege de combinatie van kennis, een oplossingsgerichte houding en een strakke procesbeheersing. En niet te vergeten: omdat we al jaren zowel OEM’ers als productiebedrijven bedienen. Wij weten wat er speelt en vormen met onze kennis vaak de verbindende schakel voor opdrachtgevers.

Lees meer

 

Bekijk onze commercial

Leverbetrouwbaarheid als handelsmerk

De SLB GROUP heeft drie dochterondernemingen: RVS NON FERRO, RIJKERS en SLB HIGHTECH. Zij worden gezamenlijk ondersteund door een uitgebreide productie-unit. De bedrijven hebben ieder hun eigen focus, maar delen dezelfde waarden. Welke dat zijn? Doen wat je belooft, de klant centraal stellen en alles op alles zetten om verwachtingen te overtreffen. Meedenken is onze tweede natuur, leverbetrouwbaarheid een vanzelfsprekendheid. 

RVS NON FERRO

RVS NON FERRO realiseert uitdagende projecten voor internationale OEM’ers, vooral in de foodindustrie. Turnkeyprojecten zijn ons specialisme. Daarbij verzorgen wij de complete supplychain van development en engineering tot productie en assemblage.

Naar de site van RVS NON FERRO

RIJKERS Procestechnology

RIJKERS richt zich al sinds 1934 op het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van procesinstallaties. Met de handling van poeders en vloeistoffen als specialisme, dragen wij succesvol bij aan de verbetering van bedrijfsprocessen van producenten.

Naar de site van RIJKERS

SLB HIGHTECH

SLB HIGHTECH verwerkt hoogwaardige metalen tot maatwerkproducten voor kritische industrieën. Jarenlange ervaring en technisch vernuft komen tot uiting in eersteklas plaat- en constructiewerk. Uitstekende projectbegeleiding staat centraal. 

Naar de site van SLB HIGHTECH

Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.