Voordelen nieuwe assemblagehal SLB GROUP direct zichtbaar

De nieuwe assemblagehal van de SLB GROUP is inmiddels volledig in gebruik. De oplevering betekent een flinke verbreding en verdieping van ons dienstenpakket. Een verbetering waarvan niet alleen wij, maar zeker ook onze opdrachtgevers profiteren. In de speciaal daarvoor ingerichte ruimte, kunnen we elk product onder ideale omstandigheden stekkerklaar assembleren. Zo koppelen we de hoogste kwaliteitsmaatstaf aan een kortere doorlooptijd.

Nog voordat de laatste bouwwerkzaamheden helemaal waren afgerond, was deze hal van ruim 2.000 m² al gevuld met materiaal voor een nieuwe opdracht. Dat zegt genoeg. Onze uitstekend uitgeruste assemblagehal helpt ons om de projecten waar we goed in zijn nóg beter en efficiënter uit te voeren.

Voorzieningen in eigen huis
De nieuwe assemblagehal beschikt over een bovenloopkraan met een hijsvermogen van tien ton, een gepolijste vloer met vloerverwarming, een natuurlijk ventilatiesysteem en een gunstige lichtinval. Een multifunctionele overkapping verbindt de nieuwbouw met de productiehal en biedt ruimte om materiaal overdekt op te slaan. Al deze elementen zijn erg belangrijk bij het verbreden en verdiepen van onze werkzaamheden. Naast het engineeren, snijden, zetten, kanten en lassen, richten we ons nog meer op het assemblagewerk. Hiervoor zijn we beter uitgerust dan ooit, omdat we nu alle voorzieningen zelf in huis hebben.

Succesvolle uitbreiding
De bouw van de assemblagehal en de riante overkapping tussen de nieuwe hal en de bestaande productiehal, verliep erg voorspoedig. Dit geldt zowel voor de voorbereidings- als de uitvoeringsfase. Onze partners werkten ontzettend goed samen, waarbij alle aspecten perfect zijn afgewerkt. Tot in het kleinste detail! Precies zoals wij onze eigen projecten afleveren. Ook het terrein rondom de productiefaciliteiten onderging een facelift. Het straatwerk is aangepakt en ons bouwterrein is opnieuw ingericht zoals we voor ogen hadden. Kortom: een succesvolle uitbreiding waarvan de voordelen direct zichtbaar zijn.

Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.