Stage succesvol afgerond

Christian heeft zijn stage bij de SLB Group succesvol afgerond! Christian zit in het 3e leerjaar bij Mechatronica op het MBO 4 van het Summa College uit Eindhoven, hij heeft afgelopen half jaar stage gelopen en zelfstanding een project mogen doen met diverse werkprocessen binnen de SLB Group.

Christian; Er is gevraagd aan mij wat ik het liefst wilde doen en dat was om meer informatie te krijgen over hoe het nu is om op kantoor te werken en om bijvoorbeeld een constructie te bedenken en te produceren. Dit heb ik allemaal mogen doen en daar ben ik de SLB Group natuurlijk heel dankbaar voor.

Afgelopen vrijdag was zijn laatste dag en willen we Christian bedanken en succes wensen in zijn verdere loopbaan.

Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.