RVS NON FERRO scoort 100% op kwaliteit bij Marel

Korte lijnen, een grote leverbetrouwbaarheid en hoge kwaliteit: RVS NON FERRO, onderdeel van de SLB GROUP, belooft het niet alleen, we maken het ook waar. Een van onze opdrachtgevers, Marel Stork Poultry Processing, meet voortdurend de prestaties van zijn leveranciers. Dus ook die van RVS NON FERRO. Het resultaat in de afgelopen maand: een leverbetrouwbaarheid van 99%, en een informatieniveau en kwaliteitsperformance van 100%.

Performance leveranciers monitoren
Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn essentiële voorwaarden voor een soepel en adequaat procesverloop. Door een scherpe monitoring heeft Marel Stork Poultry Processing de prestaties van leveranciers helder in beeld. Ook over het afgelopen jaar scoorde RVS NON FERRO zeer goed. Van april 2014 tot en met maart 2015 haalden we een leverbetrouwbaarheid van minimaal 95%. De laatste acht maanden zelfs boven de 97%-doelstelling van Marel Stork Poultry Processing. Een mooie score die hand in hand gaat met onze kwaliteitsprestaties voor het bedrijf uit Boxmeer. Op dat vlak scoorde RVS NON FERRO de laatste vijf maanden boven de target van 97%, waarvan vier maanden boven de 99% en de laatste maand – maart 2015 – zelfs 100%. Sprekende cijfers en een uitstekend resultaat, voor ons én onze opdrachtgever.

Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.