RVS NON FERRO geeft gemeentehuis naam terug

Boven de ingang van het Udense gemeentehuis prijkt al sinds 2001 het woord ‘Gemeentehuis’ in letters van rvs. Totdat de letters T en E onlangs werden gestolen, en er korte tijd sprake was van een ‘Gemeen huis’. RVS NON FERRO, onderdeel van de SLB GROUP, bood uitkomst.

RVS NON FERRO realiseerde bij de opening van het gemeentehuis in 2001 al de letters op de gevel. Het was voor ons dan ook een kleine moeite om een splinternieuwe T en E te produceren. Begin december monteerde Henk Kniest, een van onze medewerkers, de nieuwe letters op de gevel. De overige letters kregen een flinke poetsbeurt en de bevestigingsmoeren werden vastgelijmd. Zo blijft het Udense gemeentehuis ook écht een gemeentehuis.

Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.