RIJKERS volop in de picture bij Industrial Processing

RIJKERS, onderdeel van de SLB GROUP, kijkt terug op een geslaagde deelname aan de vakbeurs Industrial Processing, van 4 tot en met 7 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Naast de introductie van onze nieuwe businessstructuur, konden beursbezoekers kennismaken met commercieel manager Joan Smits. Voorafgaand aan de beurs werd zijn aanwezigheid op bijzondere wijze ‘gepromoot’ via LinkedIn.

Daags voor de beurs plaatsten we een teaser op onze LinkedIn-pagina. In dit filmpje nodigt marketingmedewerker Guus Tonies iedereen uit om de stand van RIJKERS te bezoeken. “Dit bleek een goede manier om mensen te triggeren om te komen kennismaken met Joan Smits, onze nieuwe commercieel manager”, vertelt Guus. “Onze stand werd elke dag goed bezocht.” Joan Smits vult aan: “Voor mij een ideale gelegenheid om in vier dagen tijd veel van onze klanten en relaties de hand te schudden. Bovendien kon ik gelijk onze nieuwe organisatiestructuur voor het voetlicht brengen, plus de voordelen daarvan voor onze opdrachtgevers.”

Joan Smits (35) heeft sinds 5 september de leiding binnen RIJKERS en is daarmee verantwoordelijk voor de realisatie van de groeidoelstellingen van deze businessunit binnen de SLB GROUP. Ook kennismaken? Maak dan een persoonlijke afspraak met Joan Smits via 0413 - 355 450 of joan.smits@rijkerspt.nl.

Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.