RIJKERS op vakbeurs AgriFoodTech 2018

Op woensdag 12 en donderdag 13 december staan de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch in het teken van AgriFoodTech 2018. Een unieke vakbeurs die volledig gericht is op efficiënter, effectiever, duurzamer of ‘anders’ produceren in de voedingsmiddelenindustrie, landbouw en (glas)tuinbouw. De nieuwste hightech- en ICT-innovaties komen hier bij elkaar. De beurs is dan ook dé plek voor professionals binnen de gehele voedselketen die zich willen laten inspireren en informeren.

RIJKERS, als onderdeel van de SLB GROUP, is natuurlijk ook vertegenwoordigd op deze vakbeurs. U vindt ons op standnummer 67. Wij nodigen u van harte uit om de beurs te bezoeken, ons te ontmoeten en (nader) kennis te maken.

Bekijk hier de uitnodiging >>

Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.