RIJKERS op vakbeurs AgriFoodTech 2018

Op woensdag 12 en donderdag 13 december staan de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch in het teken van AgriFoodTech 2018. Een unieke vakbeurs die volledig gericht is op efficiënter, effectiever, duurzamer of ‘anders’ produceren in de voedingsmiddelenindustrie, landbouw en (glas)tuinbouw. De nieuwste hightech- en ICT-innovaties komen hier bij elkaar. De beurs is dan ook dé plek voor professionals binnen de gehele voedselketen die zich willen laten inspireren en informeren.

RIJKERS, als onderdeel van de SLB GROUP, is natuurlijk ook vertegenwoordigd op deze vakbeurs. U vindt ons op standnummer 67. Wij nodigen u van harte uit om de beurs te bezoeken, ons te ontmoeten en (nader) kennis te maken.

Bekijk hier de uitnodiging >>

Wereldspelers nog beter maken

Bij SLB GROUP zijn we actief in het hart van de Nederlandse chemie, halfgeleider, farma en foodindustrie. Onze duidelijke missie is om de vooruitstrevende wereldspelers in deze sectoren nóg beter te maken. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie stelt ons in staat om de productiviteit en efficiëntie van onze klanten te verbeteren, ongeacht hun sector. Door voortdurend te investeren in vakkennis en opleiding, helpen we onze partners om voorop te blijven lopen in hun industrie.