Nieuwe website RVS NON FERRO gelanceerd

U ziet het: de nieuwe website van RVS NON FERRO, onderdeel van de SLB GROUP, is online. Een direct gevolg van de nieuwe organisatiestructuur van de SLB GROUP per 1 januari. Hierdoor ligt de focus van de drie dochterondernemingen – RVS NON FERRO, RIJKERS Procestechnologie en SLB HIGHTECH – nog meer op de specifieke kerncompetenties.

Onze nieuwe website sluit nu goed aan op onze focus: de engineering, productie en assemblage van complete machines en frames, met name voor OEM-bedrijven in de voedselverwerkende industrie.

Vernieuwing
Net als RVS NON FERRO krijgen ook de andere businessunits een moderne website die aansluit op de nieuwe structuur van de SLB GROUP. Zo richt RIJKERS zich op het ontwerp, de bouw en het onderhoud van procesinstallaties voor producenten in de (licht) chemische, food- en zuivelindustrie. En SLB HIGHTECH verwerkt hoogwaardige metalen tot maatwerkproducten voor kritische industrieën. Onze gezamenlijke productie-unit verzorgt de productie, assemblage, montage en inbedrijfstelling bij de meest uiteenlopende projecten.

Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.