Kleine series, grote verantwoordelijkheid

In industrieën waar de lat hoog ligt, is SLB HIGHTECH, onderdeel van de SLB GROUP, op zijn best. Denk aan de luchtvaartindustrie. Al jaren ontwikkelen en vervaardigen wij diverse onderdelen voor Fokker Landing Gear. Daarbij gaat het om kleine series volgens strikte normen. Perfecte risicobeheersing en uiterste precisie staan centraal.

Leidende positie

Fokker Landing Gear ontwikkelt, produceert en assembleert complete landingsgestellen en aanverwante systemen. Bijvoorbeeld voor de Apache-gevechtshelikopter, de JSF en de NH90-helikopter. Door de toepassing van innovatieve technologieën heeft Fokker Landing Gear een leidende positie verworven in de markt voor landingsgestellen.

Preferred supplier

SLB HIGHTECH is preferred supplier van Fokker Landing Gear. Bij alle onderdelen die wij ontwikkelen en produceren draait het om perfecte risicobeheersing. Via nauwgezette procedures en uiterste precisie garanderen wij continue kwaliteit. ‘Zero defect’ is de norm. Door processen van begin tot eind controleer- en beheersbaar te maken, zorgen we ervoor dat elke stap te herleiden is. Van de herkomst van materialen tot uren en activiteiten. Materialen kopen we projectmatig in, inclusief materiaalcertificaten.

Diverse onderdelen

HIGHTECH ontwikkelt en produceert diverse onderdelen in opdracht van Fokker Landing Gear: gelaste onderdelen, plaatwerkonderdelen en zogeheten extraction tools. Een extraction tool is een hulpgereedschap voor het monteren of assembleren van een onderdeel van het landingsgestel van de tweemotorige NH90-helikopter. Deze wordt bij iedere helikopter meegeleverd.

Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.