ISAH bedrijfssoftware

Vanaf 01 januari 2017 werkt SLB Group met de bedrijfssoftware ISAH om klaar te zijn voor de toekomst. Voorheen werd er gewerkt met een ERP systeem dat verouderd was en toe was aan vernieuwing. Hierop bood ISAH een goed systeem aan met een algemene plek waarin alles wordt geregistreerd van zowel urenregistratie en projectrealisatie tot facturatie en nacalculatie.

 

Daarnaast is het grote voordeel, dat wij met het hele team van kantoor tot in de werkplaats bijna helemaal “paperless” kunnen werken, wat natuurlijk heel goed is voor het milieu.

 

Data is zeer belangrijk en naarmate wij langer met dit systeem werken krijgen we steeds betere overzichten. Daardoor kunnen we sneller schakelen en hebben we continue inzage in het doorloopproces van verschillende projecten en de algehele organisatiestructuur.

 

Ook kunnen onze leveranciers in de nabije toekomst online hun prijzen hanteren in het speciaal ingerichte portaal “Smart Connection Supplier Network”. Zo kunnen wij altijd de juiste prijs geven aan onze klanten.

Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.