CRN certificaat behaald voor levering aan de Canadese industrie

De autoriteiten in Ontario (Canada) hebben het certificaat afgegeven voor de levering van de eerste orders die door ons volgens CRN gebouwd worden.

Deze orders bestaan uit regulators olie en stoom voor de MOS en een regulator olie voor de TVF van Marel. Omdat de levering voor de Canadese markt is bestemd wordt het leidingwerk van de regulators door ons gelast volgens ASME B31.3. Daarnaast moeten alle gebruikte componenten en instrumenten voorzien zijn van een CRN keurmerk.

Tot slot komt voor levering een ASME inspecteur de druktest bijwonen en alle documenten controleren en afstempelen.  

Het certificaat dat we hebben ontvangen is een nieuwe mijlpaal in dit traject en het resultaat van een intensieve samenwerking tussen Marel en RVS Non Ferro en betekent dat aan alle voorwaarden is voldaan om de regulators voor deze order te mogen gaan bouwen.

Behalve dat dit een belangrijke stap is voor deze order hebben we hiermee een goede basis gelegd voor vervolgorders voor Canada die volgens dezelfde eisen gebouwd dienen te worden. 

Ook bij Marel zijn ze zeer blij met het behaalde resultaat en hun complimenten hebben we inmiddels in ontvangst mogen nemen.

Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.