Bezoek RIJKERS op Solids Rotterdam 2017

RIJKERS Procestechnologie B.V., onderdeel van de SLB GROUP, neemt deel aan de vakbeurs Solids Rotterdam: hét tweedaagse netwerkevenement op het gebied van poeder- en bulktechnologie. In het recent verbouwde Ahoy Rotterdam zijn wij op woensdag 4 en donderdag 5 oktober van 10.00 tot 17.00 uur te vinden op stand D120.

Is uw productieproces toe aan een upgrade en een efficiencyslag om kosten te besparen? Heeft u behoefte aan specialistische kennis van het mengen van moeilijk hanteerbare vloeistoffen en poeders? Tijdens de beurs presenteren wij u onze expertise: het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van procesinstallaties voor projecten in de food-, zuivel- en (licht) chemische industrie. Met als specialisme de handling van poeders en vloeistoffen. Alle onderdelen voor deze installaties ontwikkelen we in huis. Denk aan systemen voor opslag, transport, wegen, doseren, mengen en injecteren.

Over Solids Rotterdam
Solids Rotterdam is dé vakbeurs voor procestechnologen, inkopers, onderhoudsmanagers, (proces)engineers en technici. Hier ontdekt u de nieuwste technologieën en innovaties in uw vakgebied. Solids Rotterdam wordt gecombineerd met Pumps & Valves Rotterdam: de componentenvakbeurs die inspeelt op ontwikkelingen in pompinstallaties en industriële componenten. Een mooi podium waar RIJKERS uiteraard niet ontbreekt. Op onze stand tonen wij u verschillende bedrijfspresentaties van RIJKERS en de SLB GROUP. En natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de specifieke uitdagingen binnen uw bedrijf.

Gratis toegang
RIJKERS nodigt u van harte uit voor een bezoek aan Solids Rotterdam. Met uw online registratie heeft u gratis toegang tot de vakbeurs. Klik hier en volg de instructies. Meer weten of direct een afspraak inplannen met een van onze medewerkers op de beurs? Kijk dan op de beurswebsite. Wij kijken ernaar uit u te begroeten op stand D120!

Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.