Vacature Technisch inkoper

De SLB GROUP heeft stevige groeiambities. Voor de realisatie van onze groeidoelstellingen zijn wij op zoek naar een:

Technisch Inkoper

Uden / hybride, 20 uur

Onderdelen inkopen voor procesinstallaties en machines voor de (inter)nationale food-, farma- en chemische industrie. Offertes aanvragen en opvolgen. Nieuwe leveranciers aan onze organisatie binden. Als technisch inkoper bij SLB GROUP in Uden draag je met jouw gevarieerde takenpakket bij aan een optimaal productieproces en help je jouw collega’s verder. En dat bij een fijn familiebedrijf waar je jouw werkuren flexibel kunt indelen en samenwerkt met een betrokken team.

Dit ga je doen

Ga je bij ons aan de slag, dan garanderen we je één ding: geen werkdag is hetzelfde. Je werkt namelijk voor al onze businessunits (RVS NON FERRO, RIJKERS, SLB HIGHTECH en SLB Productie). Voor deze onderdelen zorg je voor de projectmatige inkoop van uiteenlopende producten, van bouten, moeren en gereedschap tot buismateriaal, fittingwerk en complete pompen. Hierbij werk je samen met onze werkvoorbereiders en projectleiders. En natuurlijk met de bestaande en nieuwe leveranciers. Extra mooi: je loopt regelmatig rond in onze werkplaats en ziet de indrukwekkende machines en installaties waaraan jij bijdraagt letterlijk ontstaan!

Een greep uit jouw taken

 • Je controleert openstaande leveringen in ons ERP-systeem Isah en hebt contact met onze afdeling goederenontvangst of leveranciers over de leverstatus.
 • Je selecteert passende leveranciers bij nieuwe producten en vraagt offertes aan die je vervolgens bespreekt met je collega’s.
 • Je zoekt contact met leveranciers bij kwaliteitsissues, bijvoorbeeld als leveringen beschadigd binnenkomen of niet voldoen aan de vooraf vastgestelde specificaties.
 • Je leidt spoedopdrachten in goede banen, bijvoorbeeld als montagemedewerkers snel nieuw gereedschap nodig hebben op een projectlocatie.
 • Je onderhoudt relaties met enkele vaste toeleveranciers, waarbij je regelmatig voortgangsgesprekken houdt en samen met het hoofd inkoop onderhandelingen voert.
 • Je zorgt dat de informatie in ons ERP-systeem up-to-date is en blijft, zodat de facturenstroom soepel verloopt.
 • Je biedt inkoopondersteuning aan jouw afdelingshoofd bij grote projecten.

Voor vragen of advies kun je altijd terecht bij jouw afdelingshoofd. En heb je de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen in het inkoopvak, bijvoorbeeld op het gebied van uitbestedingen of technische materie? Laat het ons vooral weten, want er zijn diverse mogelijkheden bij ons. Denk aan het volgen van opleidingen of intensieve begeleiding van je collega’s.

Dit ben jij

Jij spreekt de taal van de techniek. Daardoor kun je goed achterhalen welke producten jouw collega’s nodig hebben en welke leveranciers het beste bij onze organisatie passen. Ook ben je een plezierig aanspreekpunt voor je collega’s en onze leveranciers. Tegelijkertijd durf je op je strepen te staan als zaken minder goed lopen en kun je in dit soort situaties helder communiceren richting partijen. Daarnaast ga je zelfstandig te werk en houd je het hoofd koel als er zaken tussendoor komen, waardoor de dag niet loopt zoals gepland. En vind je het geen probleem een stap extra te zetten als het nodig is.

Verder:

 • Heb je minimaal mbo 3-niveau, bij voorkeur in een technische richting.
 • Heb je het liefst al ervaring in een productieomgeving.
 • Spreek en schrijf je goed Nederlands en Engels, en bij voorkeur ook Duits.

Dit bieden wij je

 • Een salaris tussen € 3.000,- en € 3.800,- bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband), passend bij je kennis en ervaring.
 • Een tijdelijk contract, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • De mogelijkheid om zelf je werktijden in te delen en thuis te werken. Dit gebeurt altijd in overleg.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao metaal en techniek met onder meer een uitstekende pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
 • 32 vakantiedagen.
 • Een ingerichte werkplek, inclusief laptop.
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Dit zijn wij

Een warmtewisselaar voor een snoepproducent of de ontwikkeling van een machine die verse producten als pizza’s en hamburgers invriest? Het zijn voorbeelden van vernieuwende installaties en machines die we realiseren we bij SLB GROUP. Vanuit de Koperslagerstraat in Uden én op talloze projectlocaties in binnen- en buitenland dragen we bij aan slimme oplossingen in food, water en milieu, dé kern voor de groeiende wereldbevolking.

Doen wat je belooft en alles op alles zetten om verwachtingen te overtreffen: dat typeert SLB GROUP. Zo investeren we in duurzame relaties, zowel met onze klanten als onze werknemers. Dankzij onze kennis én oplossingsgerichte houding zijn we in staat om voortdurend met organisaties mee te denken. Ook maken we ons sterk voor duurzaamheid. Daarnaast hebben we oog voor onze medewerkers en staat hun persoonlijke ontwikkeling centraal. Bij SLB GROUP werken betrouwbare vakmensen die hechten aan een hoge kwaliteitsmaatstaf én aan werkplezier. De lijnen zijn kort en we staan altijd voor elkaar klaar. RVS NON FERRO, RIJKERS en SLB HIGHTECH, de drie businessunits van SLB GROUP, hebben ieder hun eigen focus, maar delen deze kernwaarden.

Reageer direct

Stuur je motivatiebrief en cv uiterlijk op 14 oktober naar Egber Smits via e.smits@slb-group.nl . Heb je vragen over de functie? Dan kun je terecht bij Mark Wolbertus, hoofd inkoop, via 06 – 53 41 87 30 of m.wolbertus@slb-group.nl.


Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.