Vacature Businessdeveloper SLB Hightech

De SLB GROUP heeft stevige groeiambities. Voor de realisatie van onze groeidoelstellingen zijn wij op zoek naar een:

Businessdeveloper SLB Hightech

Uden / Hybride (32-40 uur)

Een professioneel partner voor complexe lassamenstellingen en leidingwerken op maat: dat is SLB HIGHTECH in Uden. Waar we voorheen onder de vleugels van zusterbedrijf RVS NON FERRO opereerden, is het nu tijd om onze eigen vleugels uit te slaan. Daarin ben jij als businessdeveloper dé kartrekker. Met een gevarieerd takenpakket - van relatiemanagement tot procesbeheersing - zorg jij er met jouw team voor dat we uitgroeien tot een zelfstandig florerende businessunit.

Dit ga je doen

Jij brengt SLB HIGHTECH naar the next level. Een allround functie in een Brabants familiebedrijf met enorm betrokken medewerkers. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid om onze organisatie verder te professionaliseren en te laten groeien. Zodat we bestaande en nieuwe klanten – veelal OEM’ers en first tier suppliers uit de halfgeleider- en farmaceutische industrie – optimaal (blijven) bedienen.

Je bouwt, met de nodige ruimte voor jouw ideeën, de visie verder uit die we recent met het kernteam hebben vastgesteld. Daarbij werk je nauw samen met dit team van SLB HIGHTECH, dat onder meer bestaat uit een inkoper, verkoper, werkvoorbereider en lassers. En je wisselt kennis uit met jouw collega’s van moederbedrijf SLB GROUP en de businessunits RVS NON FERRO en RIJKERS. Hoewel ieder organisatieonderdeel een eigen focus heeft, delen we dezelfde waarden: doen wat je belooft, de klant centraal stellen en alles op alles zetten om verwachtingen te overtreffen.

Een greep uit jouw taken

 • Je optimaliseert onze werkprocessen, waarbij je verbetertrajecten leidt en de klantprocedures en -eisen implementeert in onze eigen processen.
 • Je houdt de kennis en kunde binnen SLB HIGHTECH op peil, onder meer door oog te hebben voor de ontwikkeling van de medewerkers.
 • Je voert kwaliteitscontroles uit op producten.
 • Je stuurt de werkvoorbereider aan bij lopende projecten en neemt in voorkomende gevallen zelf de werkvoorbereiding op je.
 • Je hebt contact met klanten tijdens lopende projecten, onder meer over de voortgang, levering en eventuele knelpunten.
 • Je borgt de kwaliteit van uitbesteed werk door het contact te onderhouden met de partijen die werk voor ons uitvoeren en door samen met inkoop procesafspraken vast te leggen.
 • Je bezoekt samen met de afdeling verkoop potentiële klanten in de halfgeleider- en farmaceutische industrie en zet SLB HIGHTECH bij deze partijen op de kaart.

Kortom, met jouw afwisselende functie zorg je dat onze werkprocessen gestroomlijnd verlopen. En dat klanten op ons kunnen bouwen. Zo groeit SLB HIGHTECH onder jouw aansturing uit tot een zelfstandige businessunit. Waarbij een rol als businessunitmanager voor jou tot de mogelijkheden behoort!

Dit ben jij

Jij staat voor kwaliteit, hebt oog voor details en vindt het belangrijk dat procedures nauwlettend worden gevolgd. Ook ben je sterk in het achterhalen van de eisen die klanten stellen aan producten. Die vertaal je vervolgens naar heldere schriftelijke procedures waarmee je medewerkers vooruithelpt. Voor zowel jouw collega’s, klanten en derde partijen ben je een plezierige samenwerkingspartner. Ook zie je volop kansen om SLB HIGHTECH verder op de kaart te zetten. En werkt een aanpak niet? Dan kom jij met alternatieven om kansen te benutten.

Verder:

 • Heb je minimaal hbo-niveau in een technische richting, zoals werktuigbouwkunde.
 • Heb je ervaring in de halfgeleider- of farmaceutische industrie, of kennis van de complexe procedures en eisen die deze industrieën stellen aan producten.
 • Heb je kennis van procesverbetering.
 • Spreek en schrijf je goed Nederlands en Engels.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar ben je ervan overtuigd dat deze baan bij SLB HIGHTECH écht iets voor jou is? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren op deze vacature.

Dit bieden wij je

 • Een salaris tussen € 4.000,- en € 4.500,- bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband), passend bij je kennis en ervaring.
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • De mogelijkheid om zelf je werktijden in te delen en in overleg thuis te werken.
 • 30 vakantiedagen.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao metaal met onder meer een uitstekende pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
 • Een ingerichte werkplek, inclusief laptop.
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Dit zijn wij

Zeg je hoogwaardige RVS -lassamenstellingen en RVS-leidingwerken, dan zeg je SLB HIGHTECH. Voor first tier suppliers en OEM’ers uit de halfgeleider- en farmaceutische industrie zijn wij dé partner voor complex en gecertificeerd laswerk op maat. We investeren continu in mensen, materialen en technologieën, nemen de complete ketenregie op ons en stellen proces- en verbetermanagement centraal. Zodat onze klanten altijd kunnen vertrouwen op lassamenstellingen en leidingwerken van topkwaliteit.

Doen wat je belooft en alles op alles zetten om verwachtingen van klanten te overtreffen: dat typeert SLB HIGHTECH. Daarnaast hebben we oog voor onze medewerkers en staat hun persoonlijke ontwikkeling centraal. Bij onze organisatie werken betrouwbare vakmensen die hechten aan hoge kwaliteit én aan werkplezier. De lijnen zijn kort en we staan voor elkaar klaar.

Reageer direct

Stuur je motivatiebrief en cv uiterlijk op [datum] naar Egbèr Smits via e.smits@slb-group.nl. Vragen over de functie? Ook dan kun je bij hem terecht. Bel hiervoor naar 06 - 53 41 69 02.


Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.